Min tanke var at skabe et lækkert, æstetisk, sobert og autentisk billedmateriale, der viser
og hylder kvindekønnets mangfoldighed.”
Louise Sarrah Wolffsen, skaber af Pussy Memo

Pussy Memo er et huskespil, der viser kvindekønnet helt tæt på i al sin
skønne naturlighed.

Kvinder ser i dag sjældent hinanden nøgne. I stedet bliver vi i højere grad end før eksponeret for en poleret virkelighed fra reklamer, medier og porno. På den baggrund er der mange kvinder, der synes, at deres køn ser forkert ud. Der er, med andre ord, brug for at vise især unge kvinder, hvordan vi kvinder ser ud, hvor forskellige vi er og ikke mindst hvor smukke vi er.

Derfor er huskespillet Pussy Memo kommet til verdenen.

Bag Pussy Memo står Louise Sarrah Wolffsen, iværksætter og projektleder med et brændende ønske om at sende mere kvindelig power og naturlighed ud i verdenen. Visionen er fuldført i tæt samarbejde med fotograf Kristina Demant og grafisk designer Kristina Kordovsky, som derudover efterfølgende har udgivet kunstbogen ‘The Book No. 1’ med afsæt i projekt Pussy Memo.

Skabelsen af Pussy Memo har været en rejse for både Louise selv, og for de kvinder, der har valgt at lade sig fotografere. Det har været vigtig for hende at skabe et trygt miljø, hvor projektet kunne vokse. Derfor delte Louise sine egne tanker, forbehold, tvivl og glæder med gruppen af kvinder, der havde udvist interesse for projektet. Med den ærlighed og oprigtighed som Louise viste, skabte hun et rum for kvinderne, hvor deres kvindelige power og naturlighed kunne blomstre, og projektet kunne blive en realitet.

Pussy Memo handler ikke om sex eller seksualisering, men om at vise kvindekønnet uden skam i sin reneste form. Med Pussy Memo håber Louise Sarrah Wolffsen at inspirere andre til også at stå ved sig selv i deres reneste form.

Rigtig god fornøjelse ud i Pussy Memo universet…